Pngelaman ibu² dkt sini klu usia kndgn dh 13w apa yg dirsai oleh bdn

Saya dah 13w2day tpi saya rsa mcm biasa xrsa mcm org mngndung.. mmng mcm ni ker?

5 Balas

Saya masuk 13w jd alahan gatal2😅 sblm ni tak dak alahan apa2, bdn rsa biasa ja, cuma bila nk mengiring kanan jd tak selesa macam tindih sesuatu

9mo ago

Tak naik bijik2 tapi rasa gatal merenyam , bila garu baru jd bengkak sbb luka

orang kata normal sbb nak masuk 2nd tris alahan muntah semua tuh dah takde just saya waktu ni nak tidur je kurang selesaaa😓

saya pun mcm tu haha lagi2 bila takda alahan🫠 rasa biasa ja hm .

9mo ago

kan..😅

Sama mcam saya. Hahah tkde alahan pulaktu

9mo ago

aha tu la,perut pn xtrsa mcm org prgnt.. mcm biasa,tpi bila scan baby kat dlm aktiv brgerak..

normal

9mo ago

baik sis