hi mommy saya 9w++ normal tak morning sickness on off alahan pun sama on off cuma badan selalu letih

saya da risau sangat harap baby okey😭 please help me mommy ##SeriusTanya ##firstmom

3 Balas

Hi mommy. Saya pun 9w sekarang. Sama la alahan on off. Saya 2 malam duk rumah mertua tak terasa sangat alahan, mmg tak muntah langsung. Padahal sblm ni hari2 muntah. Elok je saya makan rendang semua. Cuma mual sikit2 je. Balik je rumah sendiri, terus alahan tu datang & muntah sampai keluar lendir kuning tu. Jadi pada saya, normal je alahan on off tu. Kalau dia bagi alahan 24H nanti kita pulak tak tahan kan. In shaa allah sis doa and fikit baik2 je k.

5mo ago

Sama sy bru 7w tapi duduk rumah mertua sihat xde alahan sampai risau. Otw balik rumah sendiri dlm kereta dh pening2 belum sampai rumah lagi huhu. Alahan dgn bau rumah sendiri

saya pon sama .. tiba2 alahan stop .. sy risau jgk sbb sblm ni 3x misscarriage .. skrg doa je la 🥹

5mo ago

Sama..4x ggur…td scan 7w3d blm nampak heartbeat

selagi takde bleeding/spotting, normal.

5mo ago

setakatni spotting masa 6weeks tu tapi baruni pergi scan yg 8w bby ada heartbeat dah