Normal ka baby xgerak sgt

Saya da 29week , normal ka bby xaktif sgt sllu dy aktif tpy 2 dlm hari ni mcm xaktif sgt, tendang pn xkuat mcm sllu , pegi kk check jantung pn okay ja ,pergerakan dy pn ckup 10#firstbaby #firstmom #bantusharing

2 Balas

kalau terlalu slow dan kurang pergerakkan .ia adalah tidak normal..jika berlaku sedemikian puan kena pergi ke hsptl asap tuk dptkn rawatan..mg dpmudahkan segalanya..aamiin

1y ago

Okay baik, minta2 takada ap2 lah,😔

Hi sis. boleh check info & tips di artikel ni 😊 https://my.theasianparent.com/pergerakan-bayi-dalam-kandungan-ibu

1y ago

Okay tq sis