Czer after 1y18d

Saya czer tahun lepas, tahun ni anak baru 14bulan, kemungkinan selamat tak utk sy dan bby?

1 Balas

kalau u tanya kat sini, sebenarnya tak membantu sangat. sebab seeloknya, biar doktor cek u punya parut, & keadaan czer u tu. nanti doktor akan bgtau. sbb semua org xsama. keadaan perut berbeza. ada yg ok boleh mengandung dan bersalin normal. dan ada yg nanti kena czer semula. mcm i gap lepas czer aritu dlm dekat 2 tahun juga. tp doktor cek2.. dia kata ok xde masalah. then i boleh bersalin normal lepas czer tu.