26 weeks pregnant

Saya cuma nk thu..Yg mana dh masuk 7months korg dh nmpk babybump belum ? Saya belum macam tak pregnant langsung 😭 saya risauuu.. ramai kata kt saya babybump kecik sbb anak saya tk sihat 😪 apa pendapat mommys ye… ada yg senasib dngn saya juga ke babybump kecikkk #pleasehelp #firstmom #bantusharing #firstbaby

13 Balas

Abaikan orang kata sis, yang penting checkup semua baby sihat normal dah cukup. Kadang anak first tak nampak sangat baby bump. Kalau risau try pergi scan baby, tengok jantung baby semua ok ke taj