26 weeks pregnant

Saya cuma nk thu..Yg mana dh masuk 7months korg dh nmpk babybump belum ? Saya belum macam tak pregnant langsung 😭 saya risauuu.. ramai kata kt saya babybump kecik sbb anak saya tk sihat 😪 apa pendapat mommys ye… ada yg senasib dngn saya juga ke babybump kecikkk #pleasehelp #firstmom #bantusharing #firstbaby

13 Balas

saya punya baby bump sama je start tahu pregnant sampai sekrang dah 25 weeks. Nampak macam buncit baru lepas makan je haha. Tapi bila scan semua normal okay je, baby berenang2 lagi dalam perut. Jangan risau sis. Perut tak nampak lagi best, orang tak tau pregnant, tahu2 bersalin je.