26 weeks pregnant

Saya cuma nk thu..Yg mana dh masuk 7months korg dh nmpk babybump belum ? Saya belum macam tak pregnant langsung 😭 saya risauuu.. ramai kata kt saya babybump kecik sbb anak saya tk sihat 😪 apa pendapat mommys ye… ada yg senasib dngn saya juga ke babybump kecikkk #pleasehelp #firstmom #bantusharing #firstbaby

13 Balas

babybump besar kecik tak menentikan kesihatan bayi. 7 bln patut u dah boleh rasa baby gerak so u pantau baby gerak je. and then time scan tu boleh tanya condition baby amd everything. as long as doc kata tumbesaran baby selari shoul be no problem sis.