Travel with baby

Hi saya bulan depan akan naik flight bersama anak saya 10bulan. Sape ada pengalaman check in flight airasia bersama bayi? Boleh check in di mobile apps atau kena check in dia kaunter/kiosk air asia? Boleh share juga tips naik flight dgn baby. Thank you #bantusharing #ingintahu

1 Balas

Boleh check in apps untuk airasia & mas. Airasia boleh checkin awal. Kalau mas ada infant cuma boleh checkin dalam masa 24jam sebelum flight je sebab kalau tak nanti ada keluar error kalau checkin awal sangat walaupun checkin dah bukak untuk flight tu.

12mo ago

Okay jelas. Tq ya