Bersalin kat HTAR

Saya buka buku di klinik swasta dan buku tu memang complete macam buku pink gov. Asalnya plan nak bersalin di hosp semi gov, tapi ada beberapa faktor yg buat saya tak selesa. Jadi agak last minit jugak lah decide nak bersalin di HTAR. Sekarang dah 31 minggu. Saya call HTAR dan diorang nak buku pink KK jugak dan kena ke KK untuk buka buku pink lain. Saya risau tak sempat. Ada ke yang pernah alami macam saya? Apa korang buat?#pleasehelp

1 Balas

boleh. pg je kk. walk in terus dkt kk berhampiran. ckp hospital gov suruh bukak buku pink. and bwk sekali buku pink sedia ada awk tu.

2y ago

Ok awak. Thanks yaa for info ☺️