Nuchal fold

Saya bru shaja membuat detail scan 24 minggu 3 hari lepas... Dan ahli scan tersebut mendapati terdapat nuchal fold sepnjang 6 mm pd baby saya Dan mngkin petanda kod sindrom down juga mempunyai gab diantara ibu jari kaki kanan jari yang lain.... Bleh nasihat kan sy apa yang perlu sy lakukan sbb sy buntu.... Next checkup pada 4 January bru sy bleh memberitahu doktor Di KK tempat sy checkup.... Mmg confirm ker anak sy ade masalah @pon peratusan tu xberapa tnggi sebenarnye.... Sy sedih spanjang mase sy menangis Dan kehilangan selera mkn.... Bantu sy😭😭#firstbaby #bantusharing #1stimemom #mommybuntu

1 Balas

Semoga tabah sis..banyakkan berdoa..moga segalanya dipermudahkan ya