Sakit bila bersama

Saya bru lepas bersalin 5 bulan lepas ad koyak dan kene jahit tpi x tahu berapa jahitan..sy nak tanya normal ke sakit bila bersama..sakit d bahagian kena jahit tu tndanya luka jahitan x sembuh ke? atau ada sebab lain? #ingintahu #bantujawab #bantusharing

3 Balas

awak masih takut² sebenarnya. cuba foreplay lebih lama dan betul² basah baru lakukan penetration step by steps. semoga awak dipermudahkan.

maybe sbb takut tu yg rasa sakit.. kene rileks.. bykkan foreplay..

Klu bru2 bsama lps bsalin memg ada rse x selesa sikit..