Period tidak kunjung tiba

Saya breastfeeding mom and since delivered baby smpai sekarang still xperiod? Normal atau tak?

12 Balas

Sy pun sma sis 🤭 Bsalin msa bulan8 tahun lps... Last period bulan 11 thun lps.. Smpi skg blom period lg 🤭

1y ago

yaa... nurse suruh stop dlu sbb sy blom tukar ubt... Bahaya katanya klu mnum2 period takmai lagi... Nnt migrain makin truk...

normal ,fully bf mmg bole jadi tak period. so jgn risau okay.

Hi, normal Puan. Boleh jadi up to 2 years tak datang bulan.

normal. depend pada hormon susu dlm bdn kita.

normal..sy jd epmom pun 11bulan tak period..

saya 2tqhun tak period sbb fully bf

normal. sy 11bulan bru period

normal kalau bf nurse ckp

min 6m xkn period kalau bf baby

1y ago

xjuga awak. ada je mommy yg bf baby lepas habis drh nifas terus dtg period

normal je puan