hi mommies

Saya br minggu 23 weeks tapi saya kerap sakit belakang dan bahagian peha pun sakit sgt kaki kedua kedua.....mommies boleh tolong saya apa apa yg boleh buat untuk redakan kesakitan ini

5 Balas

Sy pula baru 12 weeks. Tiap kli memandu p kerja sejauh 120km. Pinggang rasa nak patah. Xsanggup nak drive jauh tpi xda pilihan

Try Mandi berendam or rendamkn separuh bdn.. urut 2 sikit..kdg penat letih tu

Sy kalau sakit pinggang bhgian blakang akan sapu minyak panas sikit.

boleh sapu minyak angin. kalau saya. saya sapu mustajab

mintax suami urutkan sis ☺️