Hamil lagi , sya lahirkan anak ke dua dah 10bulan …sebelom ni czer…

Saya berusia 40 , tahun lepas bersalin czer pada bulan 6…saya makan pil perancang mcm biasa cuma pada bulan Feb anak saya masuk wad sebab RSV hampir sebulan jugak la warded…Sya x makan pil perancang sebulan jugak lepas tuh terlupa pasal perancang nie dengan masalah2 lain lagi…saya dah delay period dah 6 hari period x dtg …saya buntu la x tahu nk buat ape…

1 Balas

perkara dh berlaku.. mungkin perlu buka buku awl sbb faktor umur.