Turun haid

Saya bersalin dah 5 bulan lebih dah. Tapi kenapa haid saya tak datang²? Nak suntik perancang, tapi nurse cakap tunggu period datang dulu baru boleh suntik. Kalau preganant benda tu mustahil sebab husband tak pernah sentuh saya selama 5 bulan ni. Ubat apa ye untuk turunkan haid? Share plezz

2 Balas

Normal sis if fully bf xdtg period.. tp sy dulu amik depo nurse xpernah pun ckp suruh period dulu bru cucuk.. selalu die cucuk je.. lepas cucuk tu hormon xmenentu so period akan keluar jugak.. pelik

Klu full bf normal ada org smp setahun tak period pun ada..