Pengalaman lepas pregnant?

Saya bersalin bulan 10 tahun lepas tahun ni bulan 7 keluar period pertama, lepastu saya takperiod sampai skrg. Dua kali test negative, tapi skrg mula dtg simptom macam masa pregnant yg first. Pedih ulu hati mual sakit kepala, saya fully breastfeeding 🥲 #adapengalamaninform

3 Balas

kadang disebabkan breastfeeding pom blh jadi lwt period. tp pngalaman sy sepanjang 3tahun menyusu badan , xpernah pon delay period. selalu datang tiap2 bulan. tpi kalau mcm kes puan tak pasti lah , kalau puan memang takde mengambil.sebarang perancang boleh je terjadi pregnant 😅

boleh buat upt lg sis. sy yg cucuk depo ni ni pun period tak menentu. sy kadang² buat upt walaupun tiada simptom. syukurlah masih 1 line

awak amik perancang apa?, sbb anak kita sebaya, saya pun fully bf. tapi makan pil, bila tukar ke oralcon ,da period.