Sakit pinggang

Saya beranak normal bulan 3 tahun ni, pinggang saya sakit sangat. Normal ke?

4 Balas

saya bulan mac jugak hritu. Now kaki sy lenguh memanjang smpai ke harini. Ni masuk 3bulan dah xda surut sakit tu. Tulang belakang pun sakit lg2 dekat petang . Pinggang sy mcm xda sakit sgt. tp sakit tmpt lain . Sakit kaki terhadkan pergerakan sy, dah mcm mak nenek nak bejalan dan nak duduk, bangkit dari tmpt duduk. Enjoy je la sakit 😵‍💫huhu saya hadapi

saya bukan setkat pinggang sakit bahu pun sakit… mungkin sebb aktif sgt lah kot angkt ii barang angkt baby tuh semua… yng penting kurngkn kerja ii berat n jaga posture badan… makan pun kene seimbang

samalah kita sis beranak bulan 3 normal , ni saya x boleh nak kalih badan siap bunyi kriukk kriukk dah badannya pun

xpasti lah sis, geng dgn sy beranak bulan 3 tp ceaser and xde sakit pinggang atau lain2