Saya perlukan nasihat dan dorongan ibumil yang lain

Saya belum berkhawin dan saya belum buka buku dri klinik mana pun..saya perlu nasihat dari orang yang ingin membantu saya..saya seorang singlemom dan takpernah berkhawin, sekarang saya hamil 25minggu #SayaPerlukanSokongan #sayaperlunasihat

24 Balas

Tak kisah lah single mom ke, tak kawin lagi ke…buka je buku pink. Kalau taknak buka kat klinik kerajaan, buka buku pink dekat swasta je. Yang penting awak dan baby sihat dan selamat

focus baby.. bukak buku pink..mesti happy selalu demi kesihatan bayi... jgn peduli ckp org..nanti lama2 mereka pandai diam...yg penting mesti happy 😁😊😊..focus sampai baby

jgn risau utk buka buku pink. kesihatan n keselamatan baby plg penting...kami semua mendoakan yg terbaik. insyaAllah moga dipermudahlan segala urusan sis...

Jaga diri dan kandungan baik2... perlu untuk check up untuk mengetahui perkembangan baby dan kesihatan diri.... Semoga kuat ya semangat

buka buku. single mom ke, tak kahwin ke, buka buku. kat mana2 pun tak kisah. nak gov ke swasta ke, janji ada check up.

Buat je buku pink sis. Jga dri n baby elok2 ok. Abaikan mulut org sekeliling nanti lama2 senyap la mulut org😊.

buka je buku sis. once dah pregnant memang kita perlukan pantauan doktor supaya mudah di hari akan datang.

Tak kisah pun kahwin ke tak, single mom ke tak klinik bagi je bukak buku pink. Pergi je buka buku pink.

pergi la buka buku pink awk ..semoga dipermudahkan urusan n sentiasa kuat ..keep strong singlemom

Belum kawin, singlemom pulak. Senang nya awak. Semoga dpermudahkan sgala urusan laa ye 🫠

3w ago

jari jemari tu.. sebelum post komen kan blh baca semula apa yg dtaip.. niat apa di hati sis tu? jgn pula nanti diuji Allah kmbali..hidup xslalunya indah tnp ujian..