Maaf Saya Nk share Sikit

Saya belum berkahwin tp saya pregnant, lps saya agak2 mungkin sudah 22weeks. Saya takut nk buat buku pink sbb status saya skrg mungkin akan buat nurse n org sekeling pandang serong, bnyak sgat persoalan bila saya nk melahirkan anak ni nanti.. ibu bapa saya tahu dan taknak ambil tahu dgn kadaan saya skrg, saya takda kekuatan nk hadap tp saya terpaksa juga ats ksilpan yg tlah saya lkukan. Bukan nk mengaibkan diri sndri, tp saya tiada tmpat kongsi mslah dan smpai bila juga saya nk pendam benda ni.. perut pon nnti akan mmbesar juga. Bnyak alternative bodoh pernah saya ingin cuba tp saya takut effect pada diri sendri.. Apakah ptut saya buat? Usia kandungan pon dh lewat, Perlukah saya pergi je buat buku pink atau ad cara lain selain dri buat buku pink? Saya xkuat nk hadap org sekeliling, saya boleh luah di sini dan harap ad yg dpt membantu dgn pertnyaan saya ni.. #bantusharing

46 Balas

tempat saya buat buku, nurse nk tengok sijil kawin segala...tp tak tau la, mgkn lain klinik, lain cara

pergi je sayang utk kebaikan awak dan baby pedulikan mulut org badan awk yg rasa

buat je buku pink sis.. nak kisah apa org ckp yg penting mommies n baby sihat

take care of yourself and baby.. kesian baby tu,

Sabar yee seeloknya pergi la buat buku pink ..

baik buat buku pink ..nnti mslah