Batuk + takdapat tahan kencing

Saya batuk agak lama, doktor kata kena tunggu batuk hilang sendiri. Everytime batuk mesti terkucil/terkencing sikit. So kena pakai pad all the time tpi rasa mcm tak bersih. Waktu malam paling susah nk handle sebab letih nak tido, takdapat kawal batuk+kencing tu. Ada mommies alami mcm saya? Saya sampai rasa cucuk2 dada ni.

1 Balas

Awal kehamilan ke? Saya pernah alami batuk dari 2nd trimester hingga hampir bersalin. Memang mencabar. Even dah makan ubat batuk yang sesuai dengan ibu hamil pun masih sama. Mungkin pembawakan bayi juga. Moga diberi kesembuhan dan dipermudah urusan ya

1y ago

Yaa saya hamil, baru masuk 2nd tri.. risau sebab masih batuk, tgh2 malam terjaga sbb tak selesa. Risau baby pun stress..