saya keliru sama ada saya hamil atau tidak

hello saya baru shaja berkahwin may yang lpas.. bulan nie saya lambat 3 hari period.. 2 hari lpas saya check upt saya tapi -ve.. saya last period 30 may.. hari pertama period 24 May..macam mana saya nak dpat kepastian tentang sama ada saya hamil atau tidak? saya juga mengalami syntom2 spti mual, lemah badan, kadang2 suhu badan tdak menentu, pening , dan 3 hari nie saya tba2 ada keputihan dan air kencing saya kotor? sblom nie saya takda mslah keputihan dan kencing kotor..#seriusnanya

1 Balas

maslh hrmon x stbil tu sis..simpton preg ngn piot mmg seakan sme sis..sis risau rjuk doc trus