berat badan turun

saya baru melahirkan dan berat anak 3.22kg..baru-baru nie pergi timbang dkt kk, berat anak saya menurun jadi 3.175kg..padahal saya sentiasa bagi dia susu doc kata kalau tak naik kena rujuk hospital, masalahnya sebelum nie dah pernah masuk hospital balik disebabkan kuning mendadak & berat turun

2 Balas

tak silap saya baby baru lahir akan menurun sikit la tapi nanti akan naik balik. kena kerap bagi dia myusu.

kalau susu badan kne bg baby menyusu lama sikit dlm 15min ke 20min supaya baby dapat susu hindmilk