Pati Delima Recommendation ?

Hi. Saya baru masuk 7 weeks pregnant. Nak tanya sesuai ke kalau saya consume pati delima dari skrang ? Boleh recommendkan saya produk yg elok ? Terima kasih

2 Balas

Seeloknya awak consult dulu dengan gynae awak sebelum nak ambil apa-apa supplement atau ubat. Setiap ibu mengandung, kondisinya tak sama awak. Macam saya sendiri takde ambil apa2 supplement selain daripada yang gynae prescribed.

1y ago

ok baik . tq ya

Saya minum delima dari ttc sampai skrg . 100% pressed juice delima

1y ago

tq ya