PATI DELIMA GULSAN

hi semua. saya dah masuk kandungan 7 bulan lebih. saya nak tanya boleh ke consume pati delima tu? memang untuk kebaikan semasa pregnant ke?

2 Balas

bukan keperluan, you amalkan pemakanan yg healthy pun dah cukup dear. tapi kalau nak cuba check ingredient, pilih yang betul2 pati takde gula. 😊

bukan keperluan, you amalkan pemakanan yg healthy pun dah cukup dear. tapi kalau nak cuba check ingredients, pilih yang betul2 pati takde gula. 😊