confius

saya baru masuk 14 week..sejak akhir2 ni darah dan keputihan selalu keluar...bila jmpa doktor,doktor cakap normal...sy bimbang takut apa2 akan kandungan saya..apakah faktor yang menyebabkan semua ini berlaku

1 Balas

Bnykkn rehat. Kurgkn bjln. Biasa jd pndrhn time prgnt ni sbb rahim rendah. Tp doc awak ckp xde pape so mybe xde ppe. Tp btter bedrest je. Kalo de org kta mls tido je bia kn sbb awak sndri tau keadaan awak cmne skrg. Kalo tgk xde kua drh da buat la aktvti mcm biasa cuma xtrlalu aktif

5y ago

Sye awal prgnt pon jd spotting bkn fresh blood la. Bila g kcmasan pon doc just pantau smpai 7w. Mmg sye xbuat kje rumh pon bring je. Tmbh ni bby first 2 taon lbh sye tgu bru dpt jd xkn nk bia kn plak kn. Jd ttup je tlga org kata pe jnji ank dlm prut ni sihat