Keputihan selepas bersalin

Saya baru lps bersalin bulan 6 aritu ..lately faraj saya rse gatal n keluar keputihan mcm susu basi..ada tak yg mcm sye? #firstmom

2 Balas

Hi sis. Better inform nurse supaya nurse boleh check either ada jangkitan ke tak pada keputihan tu. Jika ada ia akan mempengaruhi bayi. So better buat pemeriksaan ya.

10mo ago

saya dah bersalin sis..

Kena check dear. Infection tu kalau dah gatal2. Nnti lama2 akan melarat. Smeoga dipermudahkan urusan ya. Take care