Cara berhentikan susu badan Kematian anak

Saya baru kematian anak usia 10 hari, harini hari ke 14 pantang, macam mana nak berhentikan susu badan supaya tidak bengkak?

7 Balas

slm tkziahh sis. klw nk guna cra mak2 dulu, letak kobiss. klw nk guna cra moden, g frmsi bli ubt hntikn susu.. msa sy ggur 23w dulu sy pn alami bgkak susuuu, cuma mgkn kndungn ggur msih dikira awal mak sy suruh picit je.

Salam Takziah ye.. Boleh g farmasi beli ubat bhti susu. Pernah beli utk adik ipar sbb baby dia meninggal eksiden.

8mo ago

dkat farmasi mana2 je ke oke sis tq yea

Salam takziah buat sis sekeluarga . Semoga dipermudahkan segala urusan ye .

Salam takziah sis 🥹 anak syurga .. boleh tahu sebab baby meninggal ?

8mo ago

masa lahir baby mmg aktif sgt smpai hati umminya takda risau, tak pernah rasa kurang gerak atau ad masalah mengandung lain, bahkan akhir nak dkt bersalin ad bukaan pn masih gerak aktif dan kuat ..mungkin ad baiknya Allah tak izin tahu mgkin umminya tak kuat klau dr dapat detect masa detail scan dari 20 minggu..alhamdulillah umminya dah redha, smuga umminya ni kuat bila rasa rindu..amin allahumma amin

Cuba letak daun kobis smlman atas dada

8mo ago

Sy pergi klinik siti dpt ubat utk stop kn susu sbb xthan bengkak susu..gugur last year

Salam takziah sis