Cuma nak share

Saya baru je bersalin anak kedua Feb 2024. Yang sulung dan yg kedua beza 4 tahun. Saya baru je check upt, tak sangka la nak dpt anak yg ketiga dah. Due bulan feb 2025. Awal2 jeng jugak kepala. Sbb baru berapa bulan je . semoga saya kuat menjalani hari2 kehamilan sambil menjaga bayi yg masih kecil ini.

4 Balas

sama laaa...saya skg xtau la nak happy ke..sedih ke...mcm2 jgk la perasaan...sbb rasa diri mcm tak ready lg...anak saya yg sulung umur 3thn,adik baru je masok setahun..skg, preggy lg kndungn da 2bln...hurmmm saya merancang guna cucuk awal2 tu tp saya stop sbb rasa mganggu bila wktu period lama ...pastu merancng sndiri bersama suami...tp bila da tau ngandung jgk ...saya dgn suami masing2 rasa tkejut...sbb rasa mcm confident jee xda buang dlm selama tu...hurmm

saya tengah pregnant Anak no5 (due Feb 2025), Anak no4 lahir bulan Mei 2023. Pun rasa cabarannya. Umur dia baru setahun dua bulan masih BF lg. Moga diberi kekuatan untuk kita semua.

anak sy baru 11 bulan dan sy dpt tahu sy pregnant. sy takut nak bhdpn dengan nusrse buatkan smpai skrg xdaftar buku pink 😭 hanya cek d swasta nak tahu baby tu ok ke tak

3mo ago

saya cadang nk buka buku pink bila masuk 3 bulan atau 4 bulan. hahaha. sbb bby baru 4 bulan. risau kena bising.

semoga tabah