Hamil 10 minggu keluar flek coklat?

Saya baru hamil 10 minggu, tapi kdg2 keluar flek coklat. Macam semalam keluar banyak. Harini keluar color gelap pulak, saya tak pasti itu darah atau apa. Saya kena buat apa ya? Kena terus pergi KK ke jumpa nurse? Atau itu normal masa first trimester?#pleasehelp #firstbaby #bantusharing #pregnancy #firstmom #ingintahu

2 Balas

Better ibu ke hospital terus jumpa doctor, jangan delay. Normally pendarahan coklat sikit2 tu keluar sewaktu awal kehamilan maximum utk 3 hari (bukan semua ibu mengalami implantation bleeding). Sekarang ibu 10 weeks, darah coklat keluar banyak and semakin gelap tu x baik, better rush to hospital immediately please.

pergi hospital sis