apa je misi akan tnya kat klinik ibu?

Saya baru first time nak bukak buku ni kt klinik, rasa rasa mcm mana pengalaman korg. Akak akak ipar ckp dorg ni garang , so kene tipu sikit la' 😅

23 Balas

Tipu tang mana tu? 9 bulan checkup dekat kk, tak pernah kena marah pun. Tak kan nurse tiba2 nak marah tak tentu pasal

Ikut tempat juga sis.klau yg garang tu kali ada ssb juga dia nak marah tp untuk kebaikan ibu dan bkal bby juga.hihi.

jangan tipu tambah lagi tarikh last period , cerita je benda betul. kalau misi garang tu depends pada lucks masing2.

4y ago

Dia kata 28hb ni bru dtg blik sbb mcm busy diorg .. my perut skrg bru 8 minggu 3 hari

Nurse kk balakong setakat ni semua baik2 alhamdulilah..tanya ape je semua diaorg bgithu..jngn takut ye sis🥰

nurse semua baik cuma kalo ada pn y byk bebel hihi.. jgn tipu bgtau j apa y dia tny.. utk kbaikn Ibu n baby.. ☺️

4y ago

Terima kasih..

xbaik tipu2...nanti anak dlm perut tu ikut suka menipu kang..🙄..

4y ago

Hahahaha .. betul jugak

Klinik Swesta kompom Tak kna marah kena layan baik2 je

Xgarang lahh..misi2 baik2 laaa.. Alhmdulillah

skrg dah berapa bulan ? knp nk kena tipu ? 😂😅

4y ago

Baru 8minggu haha

Nurse baik2 je..jgn tipu..dorg ok je...