Minuman

Saya baru disahkan hamil 4 minggu Sebelum hamil saya selalu meminum apple cider vinegar untuk kesihatan dalaman, soalan saya perlu ke berhenti untuk seketika meminum organik apple cider ni atau masih boleh teruskan minum, kalau teruskan minum tidak memberi kesan sampingan kepada baby ke?

2 Balas

Sy pun dah terbiasa sbb dr before pregnant dah consume (of course campur air biasa). Rasa byk membantu utk inner health, doktor sy pun tkde halang lg so sy teruskan je kot..

Better tnya doc la, kalau minuman kita tu sesuai utk ibu hamil x salah pun teruskan, tp kalau x sesuai bagus kita berhenti