Bengkak susu

Saya baru bersalin secara emergency czer, baby lahir 34 week . Baby pramatang kena tahan wad. Saya nk tnya dekat moms semua mcm mna nk bagi hilang sakit dekat nipple ya sebab Kerap pam susu. #1stimemom #pleasehelp #firstbaby

2 Balas

ada bidan urut ajar boleh try urut..urut slow2 bahagian payudara kita ikot putaran jam..kemudian urut bentuk bulat tekan bengkak2 juga ikot putaran jam..last gosok dari bahagian ketiak ke puting.biar proses susu lancar..lega kan urat2...

Maaf tanya tpi kenapa ye sis kena emergency czer sbb sy pun nak masuk 34w ni risau juga

3y ago

Saya darah turun uri dekat pintu rahim