alahan teruk 8weeks

saya baru 8weeks & baru start alahan teruk. memang tak boleh masuk makanan apa2. minum susu dengan makan buah pun akan muntah balik. ada cara lain tak 😭 saya risau baby tak dapat zat 😭 rasa nak nangis sebab kesian kat baby and penat 😭 minum air kosong pun tak boleh , mulut rasa kelat macam masa demam 😞

16 Balas

memang kena paksa makan jugak awak. Itu lah pengorbanan ibu even kita tahu kita makan je mesti keluar balik..

3mo ago

okay awak, thankyou

pagi bangun buat ais teh o panas cicah roti kering… ptg smpai mlm mkn buah mungkin oke sikit.. cuba try

fahamm sgt. sy ade certain makann x selera. tp puan try je makan okay demi baaabyyy

hai. sy pun sama. sy bleh mkn nestum aje. tu pun mntah blik

sy ni 12 minggu pon adoi alahan 😿sbulan turun 3kg berat

3mo ago

sy due 30/12 sis plk?hehe tu lh alahan kuat sgt skrg sy dh 13 week pon msih alahan

kene paksa jugak.. makan sikit pun xpe

3mo ago

okay awak 😭