Adakah Cyst itu Akan Hilang..

Saya baru 7 mnggu lebih, nie kandungan yang ke3, kandungan yg ke2 saya baru gugur hujung tahun 2021 tu.. saya buat buku pink 16/08 ini di KK.. sblum dpat tarikh buat buku sy pergi scan, kandungan kecik lagi la, and then doktor kata ada Cyst.. and doktor ckp tunggu check up akan datang nie akan tgk keadaan Cyst.. ini pengalaman sy yg pertama sebelum nie xpernah ada Cyst… Risau jgak.. berharap agar cyst itu akan ilang..

2 Balas

Sy masa prgnant ank kedua pnh ada.. doc refer hospital besar.. alhamdulillah hilang sendiri.. doc ckp selalunya akn mngecil sendiri.. tp ada setengah dorg suruh buang klu saiz tu membahayakan.. pe2 pun nnti doc akan bg tarikh n kerap la jmpa sbb nk tgk saiz cyst tu

2y ago

Inshaa Allah moga dpermudahkan urusan sis ye.. moga bby pun sihat2 je.. inshaa Allah