Kencing kotor GBS

saya baru 5w then tiba2 kencing kluar darah. trus p hosp emergency, kena seluk Dr haha mcm2 scan kena buat. tau2 detect kencing kotor dan vagina ada jangkitan. trus kena on antibiotik. ad sapa2 alami ni jugak x? ad tips x?

2 Balas

Confirm GBS atau awak yeast infection?

Darah banyak ke sikit sis ,?

8mo ago

sehari ja dua kali kncing trys p hosp emergency. detect kencing kotor. Dr kata bgus la pasni kalau ad darah ap kluar trus kena p cek. kita xleh nk positif2 ingat spotting biasa kan. ap2 cek trus