Dah boleh scan early pregnancy ke?

Saya baru 5w pregnancy kalau ikut kiraan dari latest period. Dah boleh gi early scan kee? Mommy is excited. Disarankan 8w utk scan sekali bukak buku pink. Tapi kalau 5w saje2 nak scan kat swasta ok ke?

4 Balas

macam saya pulak, hari sabtu ni dah 6w. ingt nkg scan kat sonobee. kt sonobee boleh scan seawal 4w. n kalau dah nmpak janin or heartbeats sy akan trus bukak buku. kalau tak sy akan tgu 8w utk bukak buku

1y ago

moga dipermudahkan semua urusan sis.. amin amin.. doakan sy gak tau..