Sekadar bertanya

Saya baru 27minggu4hari tapi selalu rasa ada air mengalir dekat bahagian bawah selalu lepas mandi bila dh settle pakai baju kang ttbe ada air keluar kadang takut sbb masa anak first dengan yg kedua pon pernah tpi masa tu dh 30minggu keatas..#SeriusTanya

2 Balas

cuba pakai pantiliner nanti. then bila check betul basah, bawa ke PAC. doktor boleh test tu air ketuban atau bukan.

SEGERA ke PAC HOSPITAL untuk pemeriksaan. Kot betul air ketuban, dah berisiko pada kandungan.