LENDIR ATAU KEPUTIHAN

Saya baru 22minggu , tadi nak cuci faraj rasa macam ada lendir , banyak juga tapi tak tahu lendir atau keputihan , saya takde keputihan , perlu ke saya inform nurse saya ? Sapa pernah kena mcm ni ? Maaf gambar menjijikkan , saya ambil utk rujuk nurse nnti#pleasehelp

LENDIR ATAU KEPUTIHAN
2 Balas

saya dari awl semester sampai sekarang ada kluar keputihan.tapi tak gatal dan berbau..meskipun setiap mandi atau kencing saya bersihkan kasih kluar..

Keputihan. If xde bau dan gatal xde mslh