GDM sangkut

Saya baru 16 weeks & semalam KK ada call sangkut GDM 😔. Tiba2 rasa down sgt sebab background family xde yg ada kencing manis & sy xdela terlalu kerap minum air manis. Next week nak kena buat bsp. Rasa sedih & pressure bila dpt tahu sangkut gdm 😢#firstmom #firstbaby

12 Balas

sy sangkut gdm masa 12w lg sis . skarang baru 23w kena buat bsp 1kali sbulan je . cara dia kena jaga makan je tuu je . hormon masa mengandung .. akan senang dpt kecing manis darah tinggi tp kalau lps bersalin nnti hilang la tu .