GDM sangkut

Saya baru 16 weeks & semalam KK ada call sangkut GDM 😔. Tiba2 rasa down sgt sebab background family xde yg ada kencing manis & sy xdela terlalu kerap minum air manis. Next week nak kena buat bsp. Rasa sedih & pressure bila dpt tahu sangkut gdm 😢#firstmom #firstbaby

12 Balas

saya pun sangkut gdm 16week , skg bacaan gula sya smkin turun .. kndungan 24week sdh.. caranya pgi2 mnum air suam 1 gelas stiap pgi..kalu larat 3x mnum air suam sehari..kurgkan sja mnuman manis..blh mnm jgn kerap