GDM sangkut

Saya baru 16 weeks & semalam KK ada call sangkut GDM 😔. Tiba2 rasa down sgt sebab background family xde yg ada kencing manis & sy xdela terlalu kerap minum air manis. Next week nak kena buat bsp. Rasa sedih & pressure bila dpt tahu sangkut gdm 😢#firstmom #firstbaby

12 Balas

selamat pagi mummy. jangan sedih dan down. bila kita pregy memang ade benda yang kita tak boleh jangka. kakak saya pun kena masa pregy anak ke-2 dan memang die tak de history kencing manis ke apa. alhamdulillah follow nasihat nurse dan doctor semua akan ok. be strong for baby and mmy pun ☺️ saya doakan semoga mmy dan baby 🍼