Perut kecil

Saya baru 15weeks pregnant anak first, baru je nak start ada selera makan kalau tak asyik muntah je. Pastu orang kat tempat keje sibuk compare yang perut dorang nampak membulat dan besar (since dorang takde morning sickness pun). Perut saya ni pula tak nampak sangat. Normal ke? Build saya jenis tinggi dan kurus. #ingintahu

2 Balas

setiap orang lain2.. kadang saya pun overthink baby tak membesar ke.. saya sekarang dah 17w pun tak berapa nak bulat, tengok ada sesetengah orang tu besar and bulat betul perutnya.. tapi yg penting bila scan baby, perkembangan baby dalam keadaan baik je sis..

3w ago

Itulah so far, Dr tak kata apa2, harap baby ok lah kot kan. Tq sis

Normal. Saiz perut semua orang takkan sama sebab ikut ketinggian dan saiz badan individu. Jadi abaikan je

3w ago

Tq sangat. Lega dengar