Checklist barang

Hi . Saya bakal menjadi bapa tahun November ini . Boleh sharekan checklist barang yang perlu Saya sediakan

2 Balas

set uruskan uri, stroller, carseat. selalu ini la yang husband sediakan sbb mama da sediakan yang baby punya. barang baby beli sikit2 dulu sebab baby cepat besar jadi tengok dulu bila lahir baby size apa.

baju barut stokin sarung tngn stroller car seat pump susu topi bedung minyak yuyi minyak telon bedak