Saya nak tanya kat sini 20 week ada yg berpuasa ke , Selamat berpuasa semua

Saya baby ke dua . Hari ni hari pertama berpuasa tapi bila ada gdm ni nurse kata kalau rasa pening2 baik bbuka. Korang mcm mana.

2 Balas

Saya 25w, alhamdulillah selamat berpuasa hari pertama. Kalau larat boleh je puasa tapi beringatlah. Jangan paksa diri. Semoga dipermudahkan urusan puan🌹

saya masuk 28 week dah niat puasa tp asyik pening saja baby tk nak lapar kot