Boleh doakan

Saya akan checkup baby esok dan dijangka baby akan berusia 8minggu. Saya mempunyai fibroid yang besar iaitu 16cmx10cm. Kedudukan fibroid dan kandungan tidak menganggu antara satu sama lain. Minggu lepas selama 3hari keluar spotting beewarna coklan cair berbentuk lendir. Saya telah ke klinik dan mereka telah memberi ubat kuat rahim dan telah memberi rawatan ancaman keguguran. Alhamdulilah sampai harini dah tiada lagi spotting tersebut. Tetapi waktu scan kandungan kantung kelihatan lewat seminggu. Doakan saya untuk esok yang sepatutnya memasuki 8minggu

1 Balas

Semoga baby berkembang dengan sihat awak. Aamiin. Take care ya awak.