tolong bantu

saya after cucuk depo period saya jadi 9 ke 10 hari baru bersih so macam mana nak tahu waktu subur saya ya ? before pregnant saya punya period normal dalam 6 ke 7 hari baru bersih #pleasehelp #ingintahu

4 Balas

saya mse first depo...normal selama setun period.. tp xlebih dri 7hri kitaran regular.. masuk thun kedua.. sebulan period.. lpastu...trus stop hmpir 2thun.. genap 3 thun.. stop amek depo...sbb nk preggy semula.. lpas 5bulan stop..alhmdulillah...sngkut

x tentu awak.. sbb once awak pilih untuk pakai depo hormon haid mmang tunggang langgang.. x blh jangka..

2y ago

sama mcm saya..non stop period on off..nak dtg ikut suke dia.tp sy kira 15h peyed lepastu solat mcm biasa selama 15hari kiraan kalau xpeyed ok la kalau peyed balik after 15h istihadah dah jatuh period balik.. punya payah nak kira period dan waktu subur mmg entah kemana xtau la..😅 tp sy dh stop cucuk depo ngah tunggu peyed stabil balik ni...

Sama la Tpi sy dlm 1 tahun 1 kali je period

xbole nak jangka kalau cmtu