Pregnant 16 Week

Saya ada masalah tiap kali buang air besar bleeding dekat vagina.. Kadang hanya spott, kadang banyak tp sekejap je tak sampai beberapa jam.. Dh cek heart beats baby Alhamdulillah semua OK.. Ada tak yang alami masalah yang sama dengan saya?

1 Balas

Sis kalau boleh bedrest je. Jgn berjalan dan travel semua. Takut Rahim sis lemah. Sis kena jaga betul2. Kalau keadaan masih sama sy suggest baik sis jumpa o&g kat private. Mahal sikit tapi dia org akan scan baby dan rahim semua. Kita pun tak payah la nak risau sgt.