tak boleh minum susu

Saya ada masalah.. Saya tak boleh & bau susu tepung.. Jd nak muntah ? bau pun tak boleh . Roomate dulu pernah bancuh susu tepung dlm bilik , bau diaa xleh bawak bincang . Saya rasa nak muntah . Smai la dah pregnant . Saya tak boleh minum susu . What should i doo ? Effect pd baby tak ?

1 Balas

X effect pd baby, tp pd diri kita, xcukup kalsium sbb baby dh ambk kalsium dr ibu..risiko xckup kalsium ni pd tulang dan gigi la..cuba mnta pil kalsium dgn doktor