Breastfeeding

Hi saya ada masalah inverted nipple . Dan skrg saya dah 32w , susu badan masih belum ada . Saya risau . Ada apa-ii supplement yang boleh hasilkan susu ? Ada kemungkinan saya tiada susu badan disebabkan puting tenggelam ke ? #pleasehelp #bantusharing #firstmom

1 Balas

saya sampai 40w pun xad keluar susu sis..Tapi alhamdulillah masa lepas bersalin terus bagi bby hisap melimpah ruah susubadan..Xad kaitan pun puting tenggelam dengan susu badan xad sis..Puting saya pun tenggelam & Alhamdulillah bby masih menyusu badan sampai sekarang..