Vitamin ibu mengandung

Saya ada dapat Zincofer dari klinik KK. So far tak ada masalah muntah atau tak boleh telan. Dalam masa yang sama, saya juga ada ambil Obimin New. Ada masalah ke kalau dua2 ambil? Atau perlu ambil salah satu saja?

2 Balas

Kalau nurse/doktor awak yang bagi, teruskan seperti biasa. Kalau awak yang beli sendiri consult dulu dengan nurse/doktor ya. Kondisi kita semua tak sama bila mengandung. Perlu tanya pada pakar(nurse/doktor) yang buat checkup routine awak.

mcm sy zinkofer mmg xleh telan... mkn je muntah... lps tu trase je kt tekak... then sy g swasta... swasta tkrkn obimin... so x perlu mkn zinkofer da ye... sbb dlm obimin semua da ad trmauk asid folic.. amik slh 1 je...